Woonwinkels in Doemere

Woonwinkels in Doemere. De Blokschaaf Meubels ligt 3 minuten verderop!

Bij woonwinkel De Blokschaaf op slechts 3 minuten rijden van de woonwinkels in Doemere, kunt u gratis parkeren op eigen terrein. Een voor sommigen een nog onontdekt juweel van een woonwinkel. Met het meest uitgebreide assortiment aan zitmeubelen, meubelen, tafels, accessoires en zelfs boomstamtafels op maat gemaakt, is het een woonwinkel die bezocht moet hebben.

Ons assortiment verandert regelmatig waardoor onze vaste klanten altijd reden hebben om geregeld onze winkel binnen te stappen. Ons adres is de Splijtbakweg 18 in Almere. Onderaan deze pagina geven wij een beschrijving hoe bij onze woonwinkel kunt komen.

Meubelen in Doemere bekijken in een woonwinkel Doemere

Wij ontvangen, zelfs 30 jaar naar onze openings, nog geregeld nieuwe bezoekers die nog niet eerder van ons hebben gehoord. In onze woonwinkel nabij Doemere proberen wij al uw zintuigen te prikkelen. U kunt een uitgebreid assortiment van tafels, stoelen, kasten, karpetten en vele andere artikelen vinden. Waar onze woonwinkel in de buurt van Doemere zich onderscheid is het echte huiskamergevoel. Wij proberen met iedere setting een sfeer te creëren zodat iedere bezoeker inspiratie op kan doen.

Op zoek naar een meubelzaak Doemere, dan zeker 3 minuten verder rijden

Onze meubelzaak is echt maar op 3 minuten van Doemere gelegen. Gratis parkeren en een warme kop koffie is wat u altijd kunt verwachten. Van origine zijn wij meubelmakers pur sang. Wij hebben een goede kijk op de kwaliteit van meubels. In onze meubelzaak vindt u dan ook alleen meubels van goede kwaliteit. Het is ook mogelijk om een tafel op maat te bestellen. Vanaf €500,- bezorgen wij uw meubels geheel gratis. Met uitzondering van de waddeneilanden. Met een tafel op maat haalt u een stuk natuur in huis en een volledig unieke tafel. Wij hebben ruime keuze uit tafelbladen en verschillende onderstellen.

Waarom De Blokschaaf op u woonwinkel lijst moet staan?

Geschreven tekst zegt niet over wat u kunt ervaren. Ervaar onze woonwinkel nabij Doemere en oordeel zelf. U rijd de richting van de vaart. Bij de laatste rotonde voor het stoplicht op het grote kruispunt slaat u rechtsaf. Onze woonwinkel springt eruit tussen de panden om ons heen. Na ongeveer 150 meter bent u al aangekomen bij onze woonwinkel. U kunt aan de straat of op ons eigen terrein altijd gratis parkeren.

bekijk de hele serie sohoDeskundig interieuradvies in Almere

Wij zijn er voor iedereen die inspiratie wilt opdoen of advies wilt inwinnen. Omdat wij geregeld in ons assortiment wijzigen kunt u gerust meerdere keren per jaar bij ons langs komen. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om uw zintuigen te prikkelen. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Zo nu en dan maken maken wij ook nog echt meubels op maat, echter verschuift onze focus mee met de vraag uit de markt. Op dit moment zien we veel dat men een tafel op maat of een boomstamtafel op maat wilt hebben. Wij hebben een breed assortiment in verschillende tafelbladen en onderstellen. Deze zijn volledig naar uw wens te maken en daarmee heeft een exclusieve tafel in huis. Onze woonwinkel nabij Doemere is een bezoek absoluut waard.

Met de komst van De Bommel Meubelen in Almere en uiteraard met Goossens in Almere, zijn wij niet concurrenten rijker geworden, maar dit zijn wij als positief. De Blokschaaf zal zich altijd onderscheiden omdat wij geen keten zijn, maar deskundige meubelmakers en interieur deskundigen met een passie voor uw interieur.

Bezoek onze winkel direct aan de Splijtbakweg 18 in Almere. Tot snel.

IMPRESSIE VAN ONZE SHOWROOM

Vanaf DoeMere ben je binnen 2 minuten bij De Blokschaaf

3 MINUTEN RIJDEN VANAF DOEMERE

Kom na je bezoek aan DoeMere nog even écht interieur beleven!