Woonwinkels in Amersfoort

Woonwinkels in Amersfoort

Bent u op zoek naar woonwinkels in Amersfoort? Met onze eigentijdse en uitgebreide woonwinkel in de buurt van Amersfoort verwelkomen wij onze bezoekers graag met een kopje koffie of thee. Service en persoonlijke aandacht is wat u zult vinden in onze woonwinkel. Met meer dan 30 jaar ervaring en bekend van SBS 6 De Grote Tuinverbouwing helpen wij elke dag veel klanten met hun interieur. Vanuit onze kennis en expertise op het gebied van meubelmakerij hebben wij een goede kijk op de kwaliteit van meubels.

“Het is de moeite waard geweest om even naar De Blokschaaf te rijden. We hebben er een prachtige boomstamtafel en een leuke dag aan over gehouden.”

De Blokschaaf Meubels Almere is bekend van SBS 6 De Grote Tuinverbouwing

Voordelen van onze woonwinkel vlakbij Amersfoort

Als u op zoekt bent naar een sfeervolle woonwinkel in Amersfoort om inspiratie op te doen, dan bent u bij De Blokschaaf aan het juiste adres. U kunt bij ons altijd gratis parkeren en uw bestelling leveren wij al vanaf € 500,- gratis bij u thuis. Met meerdere verdiepingen die zijn ingericht in meerdere sfeervolle woonkamers, eetkamers en andere kamers kunt u gerust inspiratie opdoen.

“Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze woonwinkel van meer dan 1200 vierkante meter. U kunt altijd gratis parkeren bij onze woonwinkel.”

Tafels op maat en boomstamtafels in onze woonwinkel

Wij hebben een uitgebreid assortiment van meerdere boomstambladen en verschillende onderstellen. Kom naar onze winkel en stel uw eigen boomstamtafel samen. Wij leveren uw unieke boomstamtafel gratis bij u thuis.

Merken die u zoal kunt vinden in onze woonwinkel zijn: Nijwie Meubelen, Henk Schram Meubelen, Nix Design, Sit Design, Habufa, Eleonora, By Boo en Sevn.

Stoelen en banken

Naast onze merkbanken hebben wij ook veel bekende merkstoelen. Met veel stoelen en banken op voorraad kunt u ze meteen meenemen of laten leveren. Al vanaf € 500,- leveren wij u bestelling gratis bij u thuis. Met deze service proberen wij iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wilt u een woonwinkel in Amersfoort bezoeken?

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u gewoon wat anders? Bent u van plan om een gehele make over te doen of op zoek naar een kast of een bank? Wat u wensen ook zijn, bij De Blokschaaf zorgen wij ervoor dat u de juiste keuze maakt. Indien u niet bij ons slaagt heeft u altijd een hoop inspiratie op kunnen doen. Bezoek onze woonwinkel nabij Amersfoort snel en ontdek De Blokschaaf.