Woonwinkels Almere

Woonwinkels Almere, al 30 jaar een begrip in Almere en omstreken

Bent u op zoek naar woonwinkels Almere? De Blokschaaf in Almere is al 30 jaar een begrip in Almere en omstreken. Bij onze woonwinkel kunt u gratis parkeren en wij zijn zeer gemakkelijk te bereiken. Voor inspiratie en sfeer verwelkomen wij u graag in de mooiste woonwinkel van Almere.

Unieke meubels en accessoires in dé woonwinkel van Almere

Waarom het de moeite waard is om onze woonwinkel te bezoeken? De Blokschaaf straalt zelfs aan de buitenzijde kwaliteit uit. Wanneer u in onze woonwinkel binnenstapt, bevindt u zich direct in omgeving waar u niet raakt uitgekeken. Wij zijn bij uitstek geschikt om inspiratie op te doen. Wij veranderen ons assortiment het gehele jaar door waardoor het altijd loont om binnen te stappen. Onze meubels, lampen, kasten en accessoires zijn van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring als meubelmaker weten wij wat kwaliteit is. Bent u zoek naar kwaliteit? Kom dan bij ons langs.

Gaat u een dagje woonwinkels Almere aandoen? Dan is de Blokschaaf absoluut de woonwinkel die u gezien moet hebben.

Waarom wij absoluut op uw lijst met woonwinkels Almere moeten staan?

Gelegen in Almere Buiten, gemakkelijk te bereiken via de ring en op slechts 3 minuten rijden vanaf Doemere en 5 minuten rijden vanaf Almere Stad.

Voordelen van een woonwinkel welke ook zelf meubels op maat maakt

  • Echt verstand van de meubels
  • Wij kopen alleen meubels van hoge kwaliteit in
  • Unieke accessoires
  • Uitstekende service
  • Tafels op maat, keuze uit verschillende onderstellen
  • Boomstamtafels gepersonaliseerd
  • Gratis levering van € 500,- in heel Nederland (ex. Waddeneilanden)

Benieuwd naar onze openingstijden? Klik hier voor onze openingstijden.

De Blokschaaf, de woonwinkels Almere steken wij met kop en schouders bovenuit

Bekijk onze video om een sfeerimpressie te krijgen. De sfeer die u bij ons proeft is uniek, eigentijds en warm. Vanaf het moment dat u bij onze woonwinkel komt aanrijden, weet u dat het de moeite waard is geweest. Wij zijn de enige meubelzaak in Almere en omstreken met zo een unieke locatie en sfeer.

Wij ontvangen u graag van harte om onze meubels te bekijken en uit te proberen in onze winkel. Kwaliteit moet je gewoon even hebben gevoeld. Kom dus langs en probeer alles uit, uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

Waar u ons ook van kent?

De eigenaar, Marten, is met enige regelmaat in het televisieprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ te zien geweest. Het is niet voor niks dat wij regelmatig mochten optreden bij Robs Grote Tuinverbouwing. Wij staat voor kwaliteit en vakmanschap welke jarenlang meegaan. Behoefte aan advies over uw interieur? Wij zijn u graag van dienst in onze woonwinkel in Almere.

IMPRESSIE VAN ONZE SHOWROOM

Kom ook eens kijken & beleef onze grote showroom!