Woonwinkel Almere

Woonwinkel Almere! De Blokschaaf Meubels een begrip in Almere!

Als meubelmaker hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring als woonwinkel Almere. Wij hebben een prachtige sfeervolle woonwinkel van ruim 1200 vierkante meter in Almere Buiten. Bij ons bent u van harte welkom. Uiteraard kunt u bij ons gratis parkeren. Dus kom snel langs en doe inspiratie op.

Voordelen van een woonwinkel Almere, welke ook zelf meubels maken

  • Echt verstand van de meubels
  • Wij kopen alleen meubels van hoge kwaliteit in
  • Uitstekende service
  • Unieke meubels en accessoires
  • Tafels op maat, keuze uit verschillende onderstellen
  • Boomstamtafels gepersonaliseerd
  • Gratis levering van € 500,- in heel Nederland (ex. Waddeneilanden)

Meest sfeervolle woonwinkel Almere

Als woonwinkel moet je altijd met de tijd meegaan. Daarom houden wij ons assortiment altijd volledig in lijn met de huidige trends. Naar ons uitgebreide assortiment maken wij ook nog meubels op maat. Onze focus ligt op uw woongenot.

Naast het assortiment in onze woonwinkel, hebben wij ook nog een website waarop u ons assortiment kunt inzien en ook meteen kunt aanschaffen. Kijk eens op onze websitewij leveren uw meubels vanaf € 500,- gratis bij u thuis (exclusief het waddengebied).

Locatie van onze woonwinkel in Almere

Wij zijn gevestigd in Almere Buiten, aan de rand van Almere stad. Onze winkel is slechts enkele minuten rijden verwijderd vanaf Almere Stad en nog geen 3 minuten rijden van Doemere in Almere Buiten. Bij ons parkeert u altijd gratis. Wij nemen u mee in de sfeer die wij speciaal voor ons klanten hebben gecreëerd. Kom naar onze woonwinkel in Almere en ervaar de Blokschaaf zoals wij dat voor ogen hebben.

Onze woonwinkel Almere

De blokschaaf is een meubelwinkel van meer dan 1200 vierkante meter. U kunt hier op uw eigen gemak proeven van onze sfeer. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

Wij nodigen u graag uit om eens een bezoek te brengen aan onze winkel in Almere Buiten. U vind onze openingstijden hier.

Waar u ons nog meer van?

Marten komt met enige regelmaat in het televisieprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’. Wij staat voor kwaliteit en vakmanschap waarvan u jarenlang plezier van zult beleven. Behoefte aan advies over uw interieur of de materialen waarvan onze meubels zijn gemaakt? Wij beantwoorden graag al uw vragen in onze winkel in Almere Buiten. Kom dus snel langs.

Gratis levering van uw meubels

Vanaf € 500,- leveren wij uw meubels door heel Nederland gratis bij u thuis af. Dit kunnen wij alleen niet voor de waddeneilanden doen. Dit is een service die u mag verwachten van een meubelwinkel in Almere. Bezoek onze winkel in Almere en informeer naar de mogelijkheden.

IMPRESSIE VAN ONZE SHOWROOM

Kom eens langs en beleef onze showroom van 1.200 m2!

Bank Butterfly Sevn verkrijgbaar bij de blokschaaf almere