Tafels op maat Almere

Tafels op maat Almere, het kan bij De Blokschaaf 2019

De Blokschaaf is ruim 30 jaar een begrip voor kwalitatieve en exclusieve meubels op maat. Zo ook voor alle tafels op maat Almere en omstreken. Wij verwelkomen u graag in onze woonwinkel in Almere Buiten waar we onder het genot van een kopje koffie uw wensen bespreken. Wij leveren uw tafel op maat graag bij u thuis af.

Boomstamtafel met een onderstel naar keuze?

Bij De Blokschaaf hebben wij altijd een ruime voorraad onderstellen en boomstam tafelbladen. De combinaties zijn eindeloos en desgewenst kunnen wij uw tafel op maat volledig naar wensen maken. Wij maken deze unieke tafel speciaal voor u. Bent u voornemens een dergelijke unieke tafel op maat te laten maken maar heeft u nog vragen? De wensen van de klant staan altijd centraal. Wij beantwoorden al uw vragen in onze woonwinkel in Almere. Bekijk hier onze openingstijden.

Een tafel op maat door een meubelmaker pur sang

Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring als meubelmaker. Wij begrijpen dat u een tafel op maat in Almere niet voor een seizoen aanschaft. Dit is een meubelstuk welke jarenlang mee moet gaan. Wij werken uitsluitend met de producten van de hoogste kwaliteit. Mocht er onverhoopt iets zijn met uw tafel op maat, dan is het fijn dat u altijd terecht kunt bij de woonwinkel waar u deze heeft gekocht. Wij bestaan al 30 jaar in Almere. Kom vrijblijvend langs en wij informeren u graag.

Naast Boomstamtafels op maat zijn de keuze in tafels eindeloos. Ook voor uw eettafels, salontafels, sidetables, bartafels en bijzettafels op maat zijn wij u graag van dienst. Uiteraard kunt ook alvast even kijken in ons assortiment.

Voordelen van een woonwinkel welke ook al 30 jaar meubelmaker is:

  • Verstand van de kwaliteit van onze meubels
  • Wij kopen alleen meubels van hoge kwaliteit in
  • Unieke accessoires
  • Uitstekende service
  • Tafels op maats Almere, keuze uit verschillende onderstellen
  • Boomstamtafels gepersonaliseerd
  • Gratis levering van € 500,- in heel Nederland

Waar u ons ook van kent?

Wij zijn met enige regelmaat in het televisieprogramma Robs Grote Tuinverbouwing te zien geweest. Het is niet voor niks dat wij regelmatig mochten optreden bij Robs Grote Tuinverbouwing. Wij staat voor kwaliteit en vakmanschap welke jarenlang meegaan. Behoefte aan advies over uw interieur? Wij zijn u graag van dienst in onze woonwinkel in Almere.

IMPRESSIE VAN ONZE SHOWROOM

Kom langs en beleef onze grote showroom in Almere!

tafels op maat bestel je bij De Blokschaaf Meubels Almere