Over Ons

WELKOM BIJ DE BLOKSCHAAF ALMERE,VOOR IEDEREEN EEN TAFEL OP MAAT!

In 1985 is  De Blokschaaf Almere gestart met een meubelzaak met daarbij een kleine meubelmakerij aan de Brinklaan in Bussum.

De meubelverkoop was een succes zodat er al snel op zoek gegaan moest worden naar een grotere locatie. Deze locatie werd in 1991 gerealiseerd met een tweede showroom  op de Markerkant in Almere-Stad.

Na een tijdje werd ook hier de ruimte te klein, waarna De Blokschaaf in 1997 opnieuw op zoek moest naar een grotere locatie .

Al snel werd besloten tot de bouw van een nieuw pand waarbij  ruimte nu volop aanwezig is.

Met een showroom van ruim 1.250 vierkante meter wooninspiratie en een meubelmakerij biedt De Blokschaaf Almere een compleet assortiment aan meubels en wooninspiratie.

AANBOD

De Blokschaaf  levert een ruim aanbod in tafels, stoelen, fauteuils, bankstellen, kasten , kleinmeubelen , verlichting en tuinmeubelen.   

Wij leveren ook verschillende tafelmodellen op maat, geproduceerd in onze meubelmakerij, met de kwaliteit die je van ons al jaren gewend bent.

Wij hebben een showroom in een stijl die je nergens anders zal zien, met daarin niet alleen meubels op maat, maar ook stoelen in stof en leer, met- of zonder wielen, met  een houten- of industrieel onderstel, met – of zonder arm.

Ook onze fauteuils zijn verkrijgbaar met een retro-, landelijke- of moderne uitstraling, onze bankstellen staan  in veel verschillende opstellingen en kunnen in wel 100 verschillende stoffen- en leer geleverd worden.

Ons aanbod in kasten is divers ; steigerhout, teak en eiken in verschillende indelingen zijn mogelijk; kortom, ons uitgebreide assortiment maakt dat je bij De Blokschaaf altijd zal slagen .

Onze liefde voor het vak,persoonlijke benadering, scherpe  prijzen en service worden al jaren zeer op prijs gesteld door onze klanten.

Bezoek onze showroom

Kom langs en ervaar de prettige sfeer en ambiance in onze showroom.

Ons ervaren team staat voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en het maken van de juiste keuze.

Uiteraard is er bij ons gratis parkeergelegenheid voor de deur en  kan je bij ons rustig winkelen met een kopje koffie of thee met iets lekkers.

IMPRESSIE VAN ONZE SHOWROOM

Kom langs en beleef onze grote showroom in Almere!

BEKEND VAN DE GROTE TUINVERBOUWING

De Blokschaaf levert regelmatig producten voor De Grote Tuinverbouwing!