Meubelzaak Lelystad

Meubelzaak Lelystad, al 30 jaar een begrip

Bent u op zoek naar een meubelzaak Lelystad of de omgeving daarvan? De Blokschaaf in Almere is al 30 jaar een begrip in Almere en omstreken. Bij onze meubelzaak nabij Lelystad kunt u gratis parkeren en wij zijn zeer gemakkelijk te bereiken. Voor inspiratie en sfeer verwelkomen wij u graag in de meubelzaak van Almere.

Unieke meubels in de meubelzaak nabij Lelystad

Waarom het de moeite waard is om onze meubelzaak te bezoeken? De Blokschaaf is zelfs aan de buitenzijde uniek in zijn soort. Wanneer u bij ons binnenstapt, bevindt u zich direct in omgeving waar u niet raakt uitgekeken. Wij zijn bij uitstek geschikt om inspiratie op te doen. Wij veranderen ons assortiment het gehele jaar door, waardoor het altijd loont om binnen te stappen. Onze meubels, lampen, kasten en accessoires zijn van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring als meubelmaker weten wij wat kwaliteit is. Bent u zoek naar kwaliteit? Kom dan bij onze meubelzaak Lelystad langs.

Waarom omrijden de moeite waard is?Fauteuil Pedro Eleonora 97704 Vintage leder cognac verkrijgbaar bij de Blokschaaf Almere

Wij zijn gelegen op nog geen 20 minuten rijden vanaf Lelystad.

Voordelen van meubelzaak welke ook zelf meubels op maat kan maken

  • Echt verstand van de meubels
  • Wij kopen alleen meubels van hoge kwaliteit in
  • Unieke accessoires
  • Uitstekende service
  • Tafels op maat, keuze uit verschillende onderstellen
  • Boomstamtafels gepersonaliseerd
  • Gratis levering van € 500,- in heel Nederland (ex. Waddeneilanden)

Benieuwd naar onze openingstijden? Klik hier om deze in te zien.

De Blokschaaf, een meubelzaak Lelystad met kwaliteit meubilair

De sfeer die u bij ons proeft is uniek, eigentijds en warm. Op het moment dat u bij onze meubelzaak komt aanrijden, weet u dat het de moeite waard is geweest. Wij zijn de enige meubelzaak in Almere en omstreken met zo een unieke locatie en sfeer. Wekelijks ontvangen wij gasten die zoeken op meubelzaak Lelystad en blij zijn dat zij 15 minuten zijn omgereden.

Wij nodigen u van harte uit om onze meubels te bekijken en te testen. Kwaliteit moet je gewoon even hebben gevoeld. Kom dus snel langs en probeer alles uit, uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

Waar u ons ook van kent?

De eigenaar, Marten, is met enige regelmaat in het televisieprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ te zien geweest. Het is niet voor niks dat wij regelmatig mochten optreden bij Robs Grote Tuinverbouwing. Wij staat voor kwaliteit en vakmanschap welke jarenlang meegaan. Behoefte aan advies over uw interieur? Wij zijn u graag van dienst in onze winkel in Almere.

Boomstamtafel of een tafel op maat?

Wij helpen u graag om uw droomtafel thuis te krijgen. Onze tafels zijn van de hoogst verkrijgbare kwaliteit en gaan gegarandeerd jarenlang mee. Dus kom snel naar onze woonwinkel in Almere.

IMPRESSIE VAN ONZE SHOWROOM

Binnen een half uur echte interieurbeleving!

ROUTE VANAF LELYSTAD

Via de A6 of via de dijk, binnen 30 minuten bij De Blokschaaf Meubels Almere