Meubelzaak het Gooi

Meubelzaak Het Gooi

Vele zijn u voorgegaan. Bezoek onze meubelzaak Het Gooi het is de moeite waard. Wij hebben naast vele opdrachten voor maatwerk, ook de aandacht kunnen trekken van mensen uit Het Gooi. Kwaliteit en service gaat als een lopend vuurtje. Kom snel in onze meubelzaak inspiratie opdoen.

Exclusieve meubels in onze meubelzaak het Gooi

In onze meubelzaak nabij Het Gooi treft u altijd een up to date assortiment aan van de hoogste kwaliteit meubels, lampen en accessoires. Al onze exclusieve meubels zijn zo opgesteld dat u van sfeer in sfeer wandelt. Bekijk onze video om een indruk te krijgen. De echte sfeer kunt u pas proeven wanneer u bij onze meubelzaak naar binnen loopt. U wordt hartelijk ontvangen en beantwoorden al uw vragen. Dus plan uw bezoek in en bekijk hier onze openingstijden.

Woninginrichting advies

Omdat wij al jarenlang opereren in ons vakgebied, van verkoop tot ontwerp tot het op maat maken van volledige interieurs, zijn wij in staat u op alle fronten van dienst te zijn. Wij beantwoorden graag al uw vragen die u heeft omtrent uw woninginrichting en belichting.

Mocht u een boomstamtafel op maat willen hebben die uniek is zijn soort, dan heeft u bij ons een ruime keuze uit tafelbladen en onderstellen. Geheel naar uw smaak en gewenste afmeting. Uiteraard leveren wij deze gratis bij af. Wij adviseren u graag. Met een unieke boomstamtafel kunt u jaren voort en heeft u uniek object in uw woning.

Decoratieve accessoires.

Wij hebben altijd een uitgebreid assortiment karpetten, poufs, plaids, kussens, lampen, decoratieve ladders en zelfs gadgets. Bekijk hier een deel van ons assortiment. Uiteraard kunt krijgt u een betere indruk als ons assortiment in onze meubelzaak komt bekijken. Voor unieke en exclusieve accessoires verwelkomen wij u graag in onze meubelzaak nabij het Gooi. Kom dus nu langs.

Waarom wij op uw lijst met meubelzaak Het Gooi moeten staan?

Gelegen in Almere Buiten, gemakkelijk te bereiken via de ring en op slechts 20 minuten rijden vanaf Het Gooi.

Voordelen van een woonwinkel welke ook zelf meubels op maat maakt:

  • Echt verstand van de meubels
  • Wij kopen alleen meubels van hoge kwaliteit in
  • Unieke accessoires
  • Uitstekende service
  • Tafels op maat, keuze uit verschillende onderstellen
  • Boomstamtafels gepersonaliseerd
  • Gratis levering van € 500,- in heel Nederland

 

Benieuwd naar onze openingstijden? Hier vind u onze openingstijden.

De Blokschaaf, de meubelzaak Het Gooi

Bekijk onze video om een sfeerimpressie te krijgen. De sfeer die u bij ons proeft is uniek, eigentijds en warm. Vanaf het moment dat u bij onze meubelzaak komt aanrijden, weet u dat het de moeite waard is geweest. Wij zijn de enige meubelzaak in Almere en omstreken met zo een unieke locatie en sfeer. Veel van onze klanten komen uit Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum en Hilversum.

Wij ontvangen u graag van harte om onze meubels te bekijken en uit te proberen in onze winkel. Kwaliteit moet je gewoon even hebben gevoeld. Kom dus langs en probeer alles uit, uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

Waar u ons ook van kent?

De eigenaar, Marten, is met enige regelmaat in het televisieprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ te zien geweest. Het is niet voor niks dat wij regelmatig mochten optreden bij Robs Grote Tuinverbouwing. Wij staat voor kwaliteit en vakmanschap welke jarenlang meegaan. Behoefte aan advies over uw interieur? Wij zijn u graag van dienst in onze winkel in Almere.

Parkeergelegenheid bij onze meubelzaak

Naast en voor onze meubelzaak is altijd voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard gratis en hierdoor kunt u met een gerust hart de tijd nemen om alle facetten van onze meubelzaak te zien en ervaren.

Uw meubilair een langer leven gunnen door periodiek onderhoud

Voor ons assortiment onderhoudsartikelen kunt u hier kijken. Wij adviseren u in onze meubelzaak graag over het onderhoud wat u kunt doen aan uw meubilair.

Meubels op maat

De focus van de Blokschaaf ligt al geruime tijd op onze winkel en de verkoop van tafels op maat. Mocht u toch nog vragen hebben omtrent een opdracht voor uw meubels op maat, dan kunt u altijd even informeren in onze meubelzaak in Almere. Door de volle agenda van Marten is het soms niet meer mogelijk om iedere opdracht aan te nemen.

IMPRESSIE VAN ONZE SHOWROOM

Kom eens kijken in onze showroom en beleef interieur op een andere manier!