Meubelzaak Harderwijk

Meubelzaak Harderwijk, De Blokschaaf anno 2019

De Blokschaaf is de meubelzaak Harderwijk en ruim 30 jaar een begrip. Door zowel eigentijdse sfeervolle meubels te verkopen vanuit onze winkel, maar ook zeker door onze jarenlange ervaring als meubelmakers pur sang. Wij nodigen u graag uit om onze sfeervolle meubelzaak nabij Harderwijk te bezoeken.

“Echt de meest sfeervolle meubelzaak uit de regio!”

Voordelen van een meubelzaak en meubelmakerStoelen zonder armleuning vind je bij de Blokschaaf Meubels in Almere

  • Echt verstand van de meubels
  • Wij kopen alleen meubels van hoge kwaliteit in
  • Uitstekende service
  • Tafels op maat
  • Boomstamtafels gepersonaliseerd
  • Gratis levering van € 500,- in heel Nederland (ex. Waddeneilanden)

Meubelzaak Harderwijk ook voor professionals

In onze meubelzaak nabij Harderwijk ontvangen wij geregeld designers, binnenhuisarchitecten en meubeladviseurs. Het assortiment wat wij voeren is uitgebreid en sfeervol opgesteld. Wilt u gewoon inspiratie opdoen of advies inwinnen? Kom gerust langs en wij ontvangen u van harte.

Mooiste meubelzaak Harderwijk, binnen handbereik

Wij zijn gevestigd in Almere Buiten. Onze winkel is slechts 30 minuten rijden vanaf Harderwijk en 3 minuten rijden van Doemere in Almere Buiten. Het grote voordeel, bij ons parkeert u altijd gratis en ontvangen wij u hartelijk. Wij nemen u mee in de sfeer die wij speciaal voor ons klanten hebben gecreëerd. Kom naar onze winkel in Almere en ervaar de Blokschaaf.

Soorten meubels die u kunt verwachten

Wij verkopen hoge kwaliteit meubels. Wij hebben altijd een zeer uitgebreid assortiment Meubels. Hierbij kunt u denken aan: fauteuils, sfeervolle lampen, prachtige bankstellen, eetkamertafels, boomstamtafels, salontafels, kasten en dressoirs en uiteraard ook breed assortiment accessoires..

Naast de meubels die wij aanbieden, bieden wij ook hoogwaardige meubels aan via onze online meubelwinkel.

Onze Meubelzaak

De blokschaaf is een meubelzaak van 1200 vierkante meter. U kunt hier in alle rust en op uw eigen gemak proeven van onze sfeer. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Omdat wij graag verder gaan dan andere meubelwinkels adviseren wij u graag over interieur. Wij zijn van origine ook meubelmakers en dat zorgt ervoor dat wij alleen kwalitatieve meubels aanbieden.

Wij nodigen u uit om eens een bezoek te brengen aan onze winkel in Almere. Bekijk hier onze openingstijden.

Waar u ons ook van kent?

De eigenaar, Marten, komt met enige regelmaat in het televisieprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing. Het is niet voor niks dat wij regelmatig mochten optreden bij Robs Grote Tuinverbouwing. Wij staat voor kwaliteit en vakmanschap welke jarenlang meegaan. Behoefte aan advies over uw interieur? Wij zijn u graag van dienst in onze winkel in Almere.

Gratis levering van uw meubels

Vanaf € 500,- leveren wij uw meubels door heel Nederland gratis bij u thuis af. Dit kunnen wij alleen niet voor de waddeneilanden doen. Dit is een service die u mag verwachten van een meubelzaak Harderwijk. Wij bestaan al 30 jaar met groot succes en gaan nergens naartoe. Bezoek onze meubelzaak nabij Harderwijk en informeer naar de mogelijkheden.

Voor echte inspiratie nodigen wij u van harte uit in onze sfeervolle woonwinkel nabij Harderwijk.

IMPRESSIE VAN ONZE SHOWROOM

Op slechts 37 minuten rijden vanuit Harderwijk!

ROUTE VANUIT HARDERWIJK

Even een middagje interieur beleven? Kom naar De Blokschaaf Almere