Meubelzaak Amersfoort

Meubelzaak in Amersfoort

Bent u op zoek naar een meubelzaak in Amersfoort om uw inspiratie op te doen? Kom dan eens kijken bij De Blokschaaf, dé meubelzaak vlakbij Amersfoort. Onze meubelzaak staat garant voor een goede dosis inspiratie en winkelplezier. Heeft u vragen over uw interieur, ook dan kunnen wij u vrijblijvend adviseren. Van oudsher zijn wij een meubelmakerij en hebben hierdoor goed zicht op de wensen van onze klanten en de kwaliteit van de meubels die wij aanbieden.

“Wij zijn enorm blij met de goede service van De Blokschaaf. We hadden onze boomstamtafel binnen no time in huis. Echt prachtig zo een unieke tafel.”

De Blokschaaf Meubels Almere Groene Bank Header

Een meubelzaak in Amersfoort bezoeken

Voor een prettige winkelervaring nodigen wij u van harte uit in onze woonwinkel. Voor een korte inspiratie op afstand, kunt u alvast onze video bekijken. Met deze video willen wij iedereen alvast een kleine indruk geven wat u kunt verwachten. Bij De Blokschaaf treft u altijd kwaliteit en service. Wij zijn geen onderdeel van een keten en wensen ons ook op een andere manier te presenteren. Heeft u vragen, bel dan gerust naar onze meubelzaak.

WIlt u uw meubels laten leveren in Amersfoort?

Al vanaf € 500,- leveren wij alle meubels bij u thuis. Van unieke boomstamtafel tot aan eetkamerstoelen en banken, wij leveren u graag de service die bij deze producten hoort. Is het mogelijk om de producten ook direct op onze website te bestellen en te laten leveren? Ook dat behoort te mogelijkheden. Bestel gerust uw gewenste artikelen en wij verzorgen de levering.

Wilt u een boomstamtafel laten maken in Amersfoort?

Met actueel aanbod van verschillende kwalitatieve mooie boomstambladen en onderstellen, is er voor iedereen met een wens om een boomstamtafel te hebben ruime keuze. Wij zijn 6 dagen per week geopend zodat u alle gelegenheid heeft om uw keuze te maken. Wij nodigen u uit in onze meubelzaak om uw boomstamtafel samen te stellen.

Meubelzaak vlakbij Amersfoort

Wij verwelkomen u graag in onze meubelzaak vlakbij Amersfoort. Met onze meubelzaak, van 1200 vierkante meter, proberen wij onze bezoekers te laten proeven van verschillende sferen en stijlen. Bekijk onze video alvast om een indruk van onze meubelzaak te krijgen. U kunt altijd gratis parkeren bij ons voor de deur en een kop koffie komen drinken. Hopelijk tot snel.