Meubelwinkel Almere

Meubelwinkel Almere De Blokschaaf al 30 jaar een begrip!

Als meubelmaker hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring als meubelwinkel Almere. Wij zijn al geruime tijd uitgebreid met een prachtige sfeervolle woonwinkel van ruim 1200 vierkante meter in Almere Buiten. Bij ons bent van harte welkom. Uiteraard kunt u bij ons gratis parkeren.

Voordelen van een meubelwinkel Almere en meubelmaker onder 1 dak

  • Echt verstand van de meubels
  • Wij kopen alleen meubels van hoge kwaliteit in
  • Uitstekende service
  • Tafels op maat, keuze uit verschillende onderstellen
  • Boomstamtafels gepersonaliseerd
  • Gratis levering van € 500,- in heel Nederland (ex. Waddeneilanden)

Meest sfeervolle meubelwinkel Almere

Als meubelwinkel of woonwinkel moet je altijd met meegaan met de tijd. Ons assortiment is altijd volledig in lijn met de huidige trends. Naar ons uitgebreide assortiment maken wij ook nog meubels op maat. Onze focus ligt op uw woongenot. Naast ons uitgebreide assortiment in onze woonwinkel, hebben wij ook nog een website waarop u ons assortiment kunt inzien en ook meteen kunt kopen. Kijk eens op onze website, wij leveren uw meubels vanaf € 500,- gratis bij u thuis (exclusief het waddengebied).

Locatie van onze meubelwinkel Almere

Wij zijn gevestigd in Almere Buiten. Onze winkel is slechts enkele minuten rijden verwijderd vanaf Almere Stad en nog geen 3 minuten rijden van Doemere in Almere Buiten. Het grote voordeel bij ons, gratis parkeren en een warm ontvangst. Wij nemen u mee in de sfeer die wij speciaal voor ons klanten hebben gecreëerd. Kom naar onze meubelwinkel in Almere en ervaar de Blokschaaf.

Onze Meubelzaak in Almere

De blokschaaf is een meubelwinkel van meer dan 1200 vierkante meter. U kunt hier op uw eigen gemak proeven van onze sfeer. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Omdat wij graag verder gaan dan andere meubelwinkels adviseren wij u graag over interieur. Wij zijn van origine ook meubelmakers en daardoor letten wij enorm goed op de kwaliteit waarin de meubels worden opgebouwd.

Wij nodigen u graag uit om eens een bezoek te brengen aan onze winkel in Almere Buiten. U vind onze openingstijden op hier.

Waar u ons nog meer van kent?

Marten komt met enige regelmaat in het televisieprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’. Het is niet voor niks dat wij regelmatig mochten optreden bij Robs Grote Tuinverbouwing. Wij staat voor kwaliteit en vakmanschap waarvan u jarenlang plezier van zult beleven. Behoefte aan advies over uw interieur of de materialen waarvan onze meubels zijn gemaakt? Wij beantwoorden graag al uw vragen in onze winkel in Almere Buiten. Kom dus snel langs.

Gratis levering van uw meubels

Vanaf € 500,- leveren wij uw meubels door heel Nederland gratis bij u thuis af. Dit kunnen wij alleen niet voor de waddeneilanden doen. Dit is een service die u mag verwachten van een meubelwinkel in Almere. Wij zijn niet CBW erkend, maar we bestaan al 30 jaar met groot succes en gaan nergens naartoe. Bezoek onze winkel in Almere en informeer naar de mogelijkheden.

IMPRESSIE VAN ONZE SHOWROOM

Bezoek onze grote showroom in Almere voor een échte lifystyle beleving!

Vul in voor meer informatie

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op    Beleef de showroom van De Blokschaaf Meubels in Almere