Interieuradvies Almere

Interieuradvies Almere, door de meest ervaren woonwinkel in Almere

Bent u met uw interieur bezig? Dan is het handig om advies in te winnen. In de bekendste woonwinkel in Almere voorzien wij graag van interieuradvies Almere. Danielle heeft sinds 1990 tientallen woninginrichtingen verzorgd en Marten is door zijn gevoel voor interieurs meerdere malen bij Rob’s grote tuinverbouwing geweest om meubels op maat te maken.

Interieuradvies Almere, kom inspiratie opdoenHeader afbeelding van De Blokschaaf Meubels Almere

Bent u voornemens om advies in te winnen qua kleur, verlichting, accessoires en meubels voor uw nieuwe interieur? In onze sfeervolle woonwinkel in Almere hebben wij alle facetten in huis om de juiste sfeer te creëren. Bezoek onze winkel en proef zelf van de sfeer. Ga naar onze website om een indruk te krijgen. Veel leuker is het om er tijd voor uit te trekken. Bij onze woonwinkel heeft u de gelegenheid om gratis te parkeren. Vanuit onze ervaring als meubelmaker kunt u ervan uitgaan dat u meubels van de hoogste kwaliteit aankoopt.

In onze sfeervolle woonwinkel komen geregeld bekende stylisten, binnenhuisarchitecten en interieurontwerpers advies inwinnen en meubels en accessoires kopen.

De voordelen van deskundig interieuradvies Almere in onze woonwinkel:

 • grote voorraad
 • uitgebreid assortiment
 • persoonlijk interieuradvies
 • kwaliteitsmeubels
 • u wordt meegenomen in het totstandkomen van uw interieur
 • tafels op maat
 • unieke meubels en accessoires
 • gratis bezorging vanaf € 500,-
 • altijd voldoende gratis parkeergelegenheid
 • meerdere sferen in onze woonwinkel van 1250 vierkante meter

Deskundig interieuradvies Almere

Wij zijn er voor iedereen die inspiratie wilt opdoen of advies wilt inwinnen. Omdat wij geregeld in ons assortiment wijzigen kunt u gerust meerdere keren per jaar bij ons langs komen. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om uw zintuigen te prikkelen. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Zo nu en dan maken maken wij ook nog echt meubels op maat, echter verschuift onze focus mee met de vraag uit de markt. Op dit moment zien we veel dat men een tafel op maat of een boomstamtafel op maat wilt hebben. Wij hebben een breed assortiment in verschillende tafelbladen en onderstellen. Deze zijn volledig naar uw wens te maken en daarmee heeft een exclusieve tafel in huis.

U kunt op onze website gerust kijken wat wij online verkopen, echter onze focus ligt op sfeer. Sfeer is nou eenmaal niet van een losstaand meubelstuk te proeven. Hier kunt u een inspiratie opdoen voor zitmeubelen, meubelen, tafels, kasten en accessoires.

Bekend van Rob’s grote tuinverbouwing

Marten is als meubelmaker regelmatig verschenen in Nederlands bekendste styling programma Rob’s grote tuinverbouwing. Omdat Marten enorm veel gevoel heeft voor interieur en tientallen jaren ervaring heeft als meubelmaker werd hij hiervoor vaak uitgenodigd. Vanuit de meubelmakerij is onze woonwinkel in Almere ontstaan. Danielle heeft haar passie gevonden. Zij staat iedereen graag bij met haar interieuradvies in Almere. Kom snel naar onze sfeervolle woonwinkel in Almere. Voor de openingstijden kunt u hier klikken .

Waarom wij absoluut op uw lijst met woonwinkels in Almere moeten staan?Categorie Bankstellen Hoekbanken van de Blokschaaf Meubels uit Almere

Gelegen in Almere Buiten, gemakkelijk te bereiken via de ring en op slechts 3 minuten rijden vanaf Doemere en 5 minuten rijden vanaf Almere Stad.

Voordelen van een woonwinkel welke ook zelf meubels op maat maakt

 • Echt verstand van de meubels
 • Wij kopen alleen meubels van hoge kwaliteit in
 • Unieke accessoires
 • Uitstekende service
 • Tafels op maat, keuze uit verschillende onderstellen
 • Boomstamtafels gepersonaliseerd

Mochten wij u nog niet hebben overtuigd van onze kennis en passie omtrent uw interieur, kom dan geheel vrijblijvend bij ons langs in Almere Buiten en oordeel zelf. Wij helpen u graag met uw interieur. In onze prachtige sfeervolle woonwinkel van 1250 vierkante meter kunt u gerust alles uitproberen en al uw vragen kwijt. Tot snel.

IMPRESSIE VAN ONZE SHOWROOM

Kom snel langs en beleef onze grote showroom in Almere!