Exclusieve Meubels Almere

Exclusieve meubels Almere vind je bij De Blokschaaf Almere

Al ruim 30 jaar een begrip voor exclusieve meubels in Almere. Wij hebben altijd een uitgebreide selectie exclusieve en unieke meubels en accessoires. Wij verwelkomen u graag in onze woonwinkel. Kom dus snel langs.

Exclusieve meubels Almere

In onze woonwinkel in Almere treft u altijd een nieuw assortiment aan, van de hoogste kwaliteit meubels, lampen en accessoires. Al onze exclusieve meubels zijn zo opgesteld dat u van sfeer in sfeer wandelt. Bekijk onze video om een indruk te krijgen. De echte sfeer kunt u pas proeven wanneer u bij onze meubelzaak naar binnen loopt. U wordt hartelijk ontvangen en wij beantwoorden al uw vragen. Dus plan uw bezoek in en bekijk hier onze openingstijden.

Waarom wij op uw lijst met woonwinkels voor exclusieve meubels moeten staan?

Gelegen in Almere Buiten, gemakkelijk te bereiken via de ring en zeer centraal gelegen.

Voordelen van een  woonwinkel welke ook meubelmaker is:

  • Echt verstand van de meubels
  • Wij kopen alleen meubels van hoge kwaliteit in
  • Unieke accessoires
  • Uitstekende service
  • Tafels op maat, keuze uit verschillende onderstellen
  • Boomstamtafels gepersonaliseerd
  • Gratis levering van € 500,- in heel Nederland

Woninginrichting advies

Omdat wij al jarenlang opereren in ons vakgebied, van verkoop tot ontwerp tot het op maat maken van volledige interieurs, zijn wij in staat u op alle fronten van dienst te zijn. Wij beantwoorden graag al uw vragen die u heeft omtrent uw woninginrichting en belichting.

Mocht u een boomstamtafel op maat willen hebben die uniek is zijn soort, dan heeft u bij ons een ruime keuze uit tafelbladen en onderstellen. Geheel naar uw smaak en gewenste afmeting. Uiteraard leveren wij deze gratis bij af. Wij adviseren u graag. Met een unieke boomstamtafel kunt u jaren voort en heeft u uniek object in uw woning.

Decoratieve accessoires.

Wij hebben altijd een uitgebreid assortiment karpetten, poefs, plaids, kussens, lampen, decoratieve ladders en zelfs gadgets. Bekijk hier een deel van ons assortiment. Uiteraard kunt krijgt u een betere indruk als ons assortiment in onze meubelzaak komt bekijken. Voor unieke en exclusieve accessoires verwelkomen wij u graag in onze meubelzaak nabij het Gooi. Kom dus nu langs.

Waar u ons ook van kent?

De eigenaar, Marten, is met enige regelmaat in het televisieprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ te zien geweest. Het is niet voor niks dat wij regelmatig mochten optreden bij Robs Grote Tuinverbouwing. Wij staat voor kwaliteit en vakmanschap welke jarenlang meegaan. Behoefte aan advies over uw interieur? Wij zijn u graag van dienst in onze winkel in Almere.

Meubels op maat

De focus van de Blokschaaf ligt al geruime tijd op onze winkel en de verkoop van tafels op maat. Mocht u toch nog vragen hebben omtrent een opdracht voor uw meubels op maat, dan kunt u altijd even informeren in onze meubelzaak in Almere. Door de volle agenda van Marten is het soms niet meer mogelijk om iedere opdracht aan te nemen. Met een meubel op maat van De Blokschaaf heeft u echt een exclusief meubelstuk. Kom naar onze winkel en informeer naar de mogelijkheden.

Onze showroom staat ook vol met design meubels. Wij hebben onze meubelen zo opgesteld dat u een perfect beeld krijgt van onze collectie. Wij zijn niet CBW erkend, maar we bestaan al 30 jaar met groot succes en gaan nergens naartoe. Bezoek onze woonwinkel nu.

KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

Kom langs en beleef onze bijzondere en grote showroom in Almere!

IMPRESSIE SHOWROOM

Kom langs en neem een kijkje in onze grote showroom!